Wash vegetables, prepare food and dishes.
Помойте овощи, приготовьте продукты и посуду.
First, boil the potatoes, carrots and eggs. Cut the potatoes and carrots into large cubes.
Для начала отварите картофель, морковь и яйца. Нарежьте картофель и морковь крупными кубиками.
Then cut the chicken eggs into 4 parts, and the tomatoes and olives in half. Take the garlic and chop finely.
Затем куриные яйца порежьте на 4 части, а помидоры и маслины пополам. Возьмите чеснок и мелко нарежьте.
Then mix mustard, garlic, vinegar and olive oil. Next, place lettuce leaves, potatoes, carrots and tuna on a dish, pour dressing over everything. When ready, garnish with tomatoes, eggs and olives.
Потом смешайте горчицу, чеснок, уксус и оливковое масло. Далее выложите на блюдо листья салата, картофель, морковь и тунец, полейте все заправкой. По готовности украсьте помидорами, яйцами и маслинами.
The best way to decorate the dish is with herbs.
Лучше всего блюдо можно украсить зеленью.