Rinse the veal fillet in cold water, remove excess fat and films, cut into large pieces. Wash and peel the vegetables.
Филе телятины промойте в холодной воде, очистите от лишнего жира и пленок, нарежьте крупными кусочками. Овощи помойте, очистите.
Chop the onion and fry the onion along with the meat until golden brown in a multicooker bowl in the “fry” mode for 10 minutes. Cut the carrots into large pieces and add to the meat. Then add chopped bell pepper. Fry the meat and vegetables for another 5 minutes. Add the pressed garlic and fry for about 1 more minute.
Измельчите луковицу и обжарьте лук вместе с мясом до золотистого цвета в чаше мультиварки в режиме «жарка» в течение 10 минут. Морковь нарежьте крупными кусочками и добавьте к мясу. Затем добавьте измельченный болгарский перец. Жарьте мясо вместе с овощами еще 5 минут. Добавьте чеснок, пропущенный через пресс и жарьте еще около 1 минуты.
Fry the chopped tomato in a separate pan. When the tomato reaches a uniform consistency, add flour and fry for 2 minutes. Pour the prepared tomato mass into the multicooker bowl, add spices and mix everything well. Add enough water to cover the meat pieces and bring to a boil. Then simmer the goulash in the slow cooker for 130 minutes in the “stew” mode.
На отдельной сковороде обжарьте измельченный помидор. Когда помидор станет однородной консистенции, добавьте муку и обжаривайте 2 минуты. Готовую томатную массу влейте в чашу мультиварки, добавьте специи и все хорошо перемешайте. Добавьте воды так, чтобы она покрывала кусочки мяса и доведите до кипения. Затем тушите гуляш в мультиварке 130 минут в режиме «тушение».
Serve the veal goulash hot, portioning it into plates. Garnish the dish with fresh vegetables.
Подавайте гуляш из телятины в горячем виде, разложив порционно в тарелки. Украсьте блюдо свежими овощами.