Trim the meat from unnecessary tissues and veins, wash it and dry it. Peel the garlic and rinse. Display all your favorite spices and herbs.
Мясо зачистите от ненужных тканей и прожилок, помойте его и обсушите. Чеснок очистите, промойте. Выставьте все любимые специи и травы.
Cut the meat into large steaks, beat the steaks with a hammer. The thickness of the steaks should be more than 1.5 cm.
Нарежьте мясо на большие стейки, отбейте стейки молотком. Толщина стейков должна быть более 1,5 см.
Pour olive oil into a container convenient for marinating steaks, add your favorite seasonings, squeeze and add garlic and artichokes. Mix the dressing for our steaks.
В удобную для маринования стейков емкость, налейте оливковое масло, добавьте любимые приправы, выдавите и добавьте чеснок и артишоки. Перемешайте заправку для наших стейков.
Coat the veal steaks in the seasoning and garlic mixture and leave in the refrigerator for 60-120 minutes. For complete marinating.
Обмажьте стейки из телятины в смеси приправ и чеснока и оставьте в холодильнике на 60-120 минут. Для полного маринования.
Place marinated juicy steaks on a preheated electronic grill and fry on each side for 5 minutes.
Выложите промаринованные сочные стейки на разогретый электронный гриль и жарьте с каждой стороны по 5 минут.
After cooking, place the steaks on prepared plates, leave for 4-5 minutes, then cut the steaks in half - this way you will pause the process of cooking the steak, as it will continue to reach your plate. Serve juicy steaks from the grill with vegetables and herbs; you can complement the dish with your favorite sauce.
После приготовления выложите стейки на подготовленные тарелки, оставьте на 4-5 минут, после разрежьте стейки пополам – таким образом Вы приостановите процесс приготовления стейка, так как он будет продолжать доходить у Вас в тарелке. Подавайте к столу сочные стейки с гриля с овощами и зеленью, можно дополнить блюдо Вашим любимым соусом.