To make cooking time less, peel and chop the vegetables in advance. Next, prepare all the other ingredients.
Для того, чтобы приготовление блюда заняло меньше времени, почистите и нарежьте заранее овощи. Далее приготовьте все остальные ингредиенты.
Rinse the fish, remove the entrails and cut into large pieces. Place the fish, onion, bay leaf and peppercorns into the pan. Fill with water and place on high heat. While boiling, skim off the foam periodically. Salt the broth and cook for 15 minutes.
Промойте рыбу, очистите ее от внутренностей и нарежьте крупными кусочками. Выложите в кастрюлю рыбу, лук, лавровый лист и перец горошек. Залейте водой и поставьте на сильный огонь. Во время закипания снимайте периодически пенку. Посолите бульон и варите 15 минут.
Remove the fish, onion and bay leaf, strain the broth and pour back into the pan. Peel the potatoes and let them cook. Cut the onion and carrots into pieces and fry for about three minutes over high heat.
Достаньте рыбу, лук и лавровый лист, процедите бульон и залейте опять в кастрюлю. Почистите картофель и киньте его варить. Лук и морковь нарежьте кусочками и обжаривайте около трех минут на сильном огне.
Remove the bones from the finished fish and add the roast and fish into the broth. Bring to a boil and cook for 5 minutes. Chop the herbs and garlic and add to the soup. Remove the pan from the heat.
Готовую рыбу очистите от косточек и киньте в бульон зажарку и рыбу. Доведите до кипения и варите минут 5. Зелень и чеснок измельчите и добавьте в суп. Снимите кастрюлю с огня.
Sprinkle the soup with herbs, pour into deep bowls and serve.
Присыпьте суп зеленью, разлейте по глубоким тарелкам и подайте к столу.