Prepare all the necessary ingredients in advance and cut them.
Заранее подготовьте все необходимые ингредиенты, нарежьте.
First of all, put water on the stove, put the fish there and bring to a boil. Cut the onion into quarters and grate the carrots. Add to boiling water and cook for 15 minutes.
Первым делом поставьте на плиту воду, положите туда рыбу и доведите до кипения. Разрежьте лук на четыре части и потрите морковь. Добавьте в кипящую воду и поварите 15 минут.
Then cut the fish into cubes and add it there. Cook for 15 minutes. Add millet and cook until tender, then add cream cheese and visit. Salt and pepper to taste. Cook for another 7 minutes.
После рыбу порежьте кубиками и добавьте туда же. Поварите минут 15 минут. Добавьте пшено и варите до готовности, после этого добавьте сливочный сыр и посещайте. Посолите и поперчите по вкусу. Варите еще 7 минут.
Creamy salmon soup turns out very tasty. Serve it with herbs and black bread.
Сливочный суп с семгой получается очень вкусным. Подавайте его с зеленью и черным хлебом.