Cut the chicken fillet into portions and boil in salted broth. Wash and peel vegetables and mushrooms, prepare the required amount of other products.
Куриное филе нарежьте на порционные кусочки и отварите в подсоленном бульоне. Овощи и грибы помойте и почистите, подготовьте необходимое количество остальных продуктов.
Fry the onion cut into small pieces and grated carrots until golden brown and add to the broth. Cut the potatoes into small slices, cut the mushrooms lengthwise, add a mixture of peppers and bay leaves to the broth.
Нарезанный на небольшие кусочки лук и натертую на терке морковь обжарьте до золотистого цвета и добавьте в бульон. Картофель нарежьте небольшими дольками, грибы порежьте вдоль, смесь перцев и лавровый лист тоже положите в бульон.
Beat the egg in a separate bowl and at the end of cooking, pour it into the soup in a thin stream. Finely chop the greens along with sour cream and add to the soup when serving.
Взбейте в отдельной мисочке яйцо и в конце варки влейте его тонкой струйкой в суп. Мелко нарежьте зелень и вместе со сметаной и добавьте в суп при подаче.
Serve mushroom soup with chicken fillet and egg in a beautiful soup bowl. Pour sour cream on top and sprinkle with chopped herbs to your taste.
Подавайте суп грибной с куриным филе и яйцом в красивой, суповой тарелке. Сверху полейте сметаной и посыпьте нарезанной зеленью по Вашему вкусу.