Boil the chicken meat (do not forget to remove the foam when boiling), wash and peel the potatoes, onions and carrots. Prepare all the necessary spices. Rinse the rice.
Мясо курицы отварите (при закипании не забудьте снять пену), картофель, лук и морковь помойте и почистите. Подготовьте все необходимые специи. Промойте рис.
Boil the chicken until half cooked. Then add small diced potatoes and well-washed rice to the meat broth. Fry the onions and carrots until golden brown and add to the rest of the ingredients.
Отварите куриное мясо до полуготовности. Затем в мясной бульон добавьте нарезанный небольшими кубиками картофель и хорошо промытый рис. Обжарьте до золотистого цвета лук и морковь и так же добавьте к остальным ингредиентам.
To your taste, salt and pepper the soup and add bay leaf.
По Вашему вкусу суп посолите, поперчите и добавьте лавровый лист.
Pour the soup into a beautiful, deep plate, cut a hard-boiled egg into several circles and place them on top, add sour cream, garnish with herbs.
Налейте суп в красивую, глубокую тарелку, сваренное вкрутую яйцо нарежьте несколькими кружочками и положите их сверху, добавьте сметану, украсьте зеленью.