To make cooking take less time, chop the vegetables in advance and then follow the recipe.
Для того, чтобы приготовление блюда заняло меньше времени, нарежьте заранее овощи, далее следуйте рецепту.
Pour three liters of water into a saucepan and bring to a boil. Add the egg yolk to the minced meat, add salt and ground black pepper, mix everything well. Form the minced meat into meatballs. Peel the onions and cut into cubes, grate the carrots.
Налейте в кастрюлю три литра воды и доведите до кипения. В фарш добавьте яичный желток, всыпьте соль и черный молотый перец, все хорошенько перемешайте. Из фарша сформируйте фрикадельки. Очистите репчатый лук и нарежьте кубиками, Морковку натрите на терке.
Peel the potatoes and cut into cubes. After the water boils, add the meatballs. When all the foam has been removed, throw in the potatoes. Fry the onion for a couple of minutes, then add the carrots and fry until golden brown.
Почистите картофель и нарежьте кубиками. После того, как закипит вода, киньте фрикадельки. Когда снимите всю пенку, киньте картофель. Обжарьте лук пару минут, затем добавьте морковку и жарьте до золотистой корочки.
As soon as the potatoes are half cooked, add the roast and millet to the soup and cook for 15 minutes. Add the herbs, cover and turn off the soup.
Как только картофель сварился до полуготовности, киньте в суп зажарку и пшено, и варите 15 минут. Добавьте зелень, накройте крышкой и выключите суп.
Sprinkle the soup with herbs, pour into deep plates and serve with pieces of aromatic lard and crackers.
Присыпьте суп зеленью, разлейте по глубоким тарелкам и подайте к столу с кусочками ароматного сала и сухариками.