To make the preparation of your dish much faster, chop the vegetables in advance. Next follow the recipe.
Чтобы приготовление вашего блюда прошло намного быстрее, нарежьте заранее овощи. Далее следуйте рецепту.
Wash, clean the fish and cut into pieces. Pour water into the pan and cook the fish for about 30 minutes until done.
Помойте, очистите рыбу и порежьте на кусочки. Налейте в кастрюлю воду и варите рыбу около 30 минут до готовности.
Strain the fish stock. Cut the vegetables into cubes and cook in fish broth. Add spices.
Процедите рыбный бульон. Нарежьте овощи на кубики и киньте варите в рыбном бульоне. Добавьте специи.
Grind the soup with a blender, cut it into small pieces of fillet with your hands and add to the soup. Then pour in the cream. Make sure that the soup does not turn out too thin.
Размельчите проучившийся суп блендером, разделайте руками на мелкие кусочки филе и добавьте в суп. Затем влейте сливки. Проследите, чтобы суп не получился слишком жидким.
Sprinkle the soup with herbs, pour into deep bowls and serve.
Присыпьте суп зеленью, разлейте по глубоким тарелкам и подавайте к столу.