Prepare the necessary food and utensils. Wash and peel the vegetables.
Приготовьте необходимые продукты и посуду. Помойте и почистите овощи.
First, boil 2 liters of water. Then cut the potatoes and onions into cubes, grate the carrots, and cut the mushrooms into slices.
Для начала вскипятите 2 литра воды. Затем картофель и лук нарежьте кубиками, морковь натрите на терке, а грибы порежьте дольками.
Place the potatoes in boiling water and cook for 10 minutes. Next, fry the vegetables and mushrooms in a preheated frying pan for 5 minutes. Add the roast to the soup and cook for another 10 minutes.
Опустите картофель в кипяток, варите 10 минут. Далее в разогретой сковородке обжарьте овощи и грибы 5 минут. Добавьте зажарку в суп и варите еще 10 минут.
Finely chop the greens and the cheese into cubes. Pour into soup and add salt and pepper. Then pour in the cream and bring to a boil. Turn off and leave for 10 minutes.
Нарежьте мелко зелень, а сыр — кубиками. Всыпьте в суп и добавьте соль, перец. Потом залейте сливки и доведите до кипения. Выключите и оставьте на 10 минут.
You can use greenery for decoration.
Для украшения можно использовать зелень.