List all products according to the list of ingredients. Peel and wash the green onions. Prepare the utensils you will use. Thaw the puff pastry.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Зеленый лук очистите и помойте. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Слоеное тесто разморозьте.
Grate the suluguni cheese on a coarse grater. Finely chop the green onions. Combine cheese with egg and chopped onion, salt and pepper the filling to taste, mix well.
Натрите сыр сулугуни на крупной терке. Нарежьте мелко зеленый лук. Соедините сыр с яйцом и нарезанным луком, посолите и поперчите по вкусу начинку, хорошо перемешайте.
Divide the thawed puff pastry dough into equal parts and cut into equal squares. Place the cheese filling on the square, cover with the other half of the puff pastry and seal the edges tightly.
Размороженное слоенное дрожжевое тесто разделите на равные части и разрежьте на одинаковые квадратики. На квадрат положите сырную начинку, накройте второй половиной слоеного дрожжевого теста и плотно скрепите края.
Place the samsa on a baking sheet, seam side down, cover with parchment paper, then brush the samsa with yolk and sprinkle with sesame seeds.
Самсу выложите на противень швом вниз, застелите пергаментной бумагой, после смажьте самсу желтком и посыпьте кунжутом.
Bake puff samsa in a preheated oven at a temperature of 180-200 degrees Celsius for 25 - 30 minutes.
Выпекайте слоеную самсу в заранее разогретой духовке при температуре 180-200 градусов Цельсия 25 – 30 минут.
Samsa with cheese is very tasty both hot and cold.
Самса с сыром очень вкусная как в горячем, так и в холодном виде.