List all products according to the list of ingredients. Peel and wash the onion and garlic. Rinse and dry the greens. Prepare the utensils you will use. If you do not have ready-made minced meat, then grind chicken or pork breast into minced meat in a meat grinder. Thaw the puff pastry.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Лук, чеснок очистите и помойте. Промойте и высушите зелень. Приготовьте посуду, которой будете пользоваться. Если у Вас нет готового фарша, то измельчите на мясорубке куриную или свиную грудку в фарш. Слоеное тесто разморозьте.
Grind the peeled onion and garlic in a blender and add to the minced meat. Salt and pepper the minced meat and add coriander to taste.
Очищенный лук и чеснок измельчите в блендере и добавьте к фаршу. Фарш посолите, поперчите и добавьте кориандр по вкусу.
Divide the thawed puff pastry into equal parts, roll out the dough well with a rolling pin, cut the dough into even pieces. Place the prepared minced meat in the middle of each piece of dough. Connect the edges into a triangle.
Размороженное слоенное тесто разделите на равные части, раскатайте хорошо тесто скалкой, разрежьте тесто на ровные кусочки. В середину каждого кусочка теста положите готовый фарш. Соедините края в треугольник.
Bake puff samsa in a preheated oven, at a temperature of 180-200 degrees, on a baking sheet lined with parchment. Spread with a mixture of mashed yolks and water. Sprinkle sesame seeds on top. Bake for 25-30 minutes.
Выпекайте слоеную самсу в заранее разогретой духовке, при температуре 180-200 градусов, на противне застеленным пергаментом. Намажьте смесью из растертых желтков и воды. Посыпьте сверху кунжутом. Запекайте минут 25-30.
Ruddy samsa with minced meat is very tasty both hot and cold.
Румяная самса с фаршем очень вкусная как в горячем, так и в холодном виде.