Add more greens to your salad, which will add fiber and antioxidants to the dish.
Добавьте в салат больше зелени, от чего блюдо пополнится клетчаткой и антиоксидантами.
Fry the potatoes in plenty of oil. Finely chop the onion, add olive oil, salt and the juice of half a lime. Leave to marinate.
Обжарьте картофель в большом количестве масла. Мелко накрошите лук, добавьте к нему оливковое масло, соль и сок половины лайма. Оставьте мариноваться.
Add potatoes and pickled onions to the shrimp, chopped bell pepper and avocado. Sprinkle with coriander and squeeze in the remaining lime juice.
К креветкам, нарезанному болгарскому перцу и авокадо добавьте картофель и маринованный лук. Посыпьте кориандром и полейте соком оставшегося лайма.
When serving, add wasabi sauce or spicy mustard for taste. Garnish with a sprig of herbs of your choice.
При подаче положите для вкуса соус васаби или острую горчицу. Украсьте веточкой зелени на ваш вкус.