Prepare the crackers. To do this, cut the crust off the bread and cut into thin slices. Spray the bread with olive oil and dry them in a frying pan, stirring constantly. Cool the crackers.
Приготовьте сухари. Для этого срежьте с хлеба корочку и нарежьте тонкими брусочками. Сбрызгивайте хлеб оливковым маслом и подсушите их на сковороде, постоянно помешивайте. Сухарики остужайте.
To prepare the salad, boil the eggs, grate them on a coarse grater and place the first layer. Brush the eggs with a little mayonnaise.
Для приготовления салата, сварите яйца, натрите на крупной терке и выложите первый слой. Смажьте яйца небольшим количеством майонеза.
Cut the ham into small cubes, place in a second layer, and also brush with mayonnaise. Chop the pickled cucumbers. There is no need to season them with mayonnaise.
Нарежьте ветчину на мелкие кубики, выложите вторым слоем, смажьте также майонезом. Измельчите огурцы маринованные. Заправлять их майонезом не нужно.
After the cucumber layer comes canned peas. Lubricate with mayonnaise. There is no need to add salt, since cucumbers, ham and mayonnaise are salted. Don't forget to spread mayonnaise on each layer.
После слоя с огурцами идет консервированный горошек. Смажьте майонезом. Соль добавлять не надо, так как огурцы, ветчина и майонез- соленные. Не забывайте каждый слой намазать майонезом.
Chop the parsley and sprinkle on top. Then scatter the “firewood” - the crackers left earlier. It turns out to be a very festive and beautiful layered salad.
Измельчите петрушку и посыпьте сверху. Потом разбросайте «дрова» - оставленные ранее сухарики. Получается очень праздничный и красивый слоенный салат.