Free the sausage from the film. Wash and dry the cabbage and tomatoes. Boil the eggs, cool and peel.
Колбасу освободите от пленки. Капусту и помидоры обмойте и обсушите. Яйца отварите, остудите и очистите.
Tear the Chinese cabbage with your hands and place it on the plate on which you will serve the salad. Mix mayonnaise with mustard and lightly brush the cabbage with the resulting sauce.
Пекинскую капусту нарвите руками и уложите на блюдо, на котором будете подавать салат. Майонез смешайте с горчицей и слегка смажьте капусту получившимся соусом.
Cut the sausage into cubes and place on the cabbage. Place olives cut into rings on top. Then - boiled eggs, cut in half. Place tomato slices on top of the salad. Brush with sauce and grate in Parmesan.
Колбасу нарежьте брусочками и выложите на капусту. Сверху уложите маслины, порезанные кольцами. Затем - отварные яйца, разрезанные пополам. Сверху разложите по салату дольки помидор. Смажьте соусом, натрите пармезан.
Garnish the finished salad with sun-dried tomato slices. Add sprigs of greenery.
Готовый салат украсьте дольками вяленых помидоров. Положите веточки зелени.