Boil the meat in salted water for 30-40 minutes. Boil the eggs, cool and peel. Wash and dry the tomatoes and herbs. Peel the garlic.
Мясо поставьте варить в подсоленной воде на 30-40 минут. Отварите яйца, остудите и почистите. Помидоры и зелень помойте и обсушите. Чеснок почистите.
Cut the green salad leaves into medium strips or finely tear them with your hands. Cut the eggs into small cubes, tomatoes into medium-sized slices, meat into medium pieces.
Листья зеленого салата нарежьте средней соломкой или мелко порвите руками. Яйца порежьте мелкими брусочками, помидоры – некрупными ломтиками, мясо - средними кусочками.
Pour mayonnaise into a bowl, add chopped garlic, a pinch of salt and a mixture of peppers. Stir.
В миску влейте майонез, всыпьте измельченный чеснок, щепотку соли и смесь перцев. Перемешайте.
Place lettuce leaves in a deep salad bowl, then tomatoes, corn, eggs, crackers, and rabbit meat. Pour in mayonnaise dressing and stir.
В глубокую салатницу выложите листья салата, затем помидоры, кукурузу, яйца, сухари, мясо кролика. Залейте майонезной заправкой и перемешайте.
Serve the salad with grated cheese on top. Garnish with a sprig of parsley. Add tomato slices or sweet pepper strips.
Подавайте салат, посыпав сверху тертым сыром. Украсьте веточкой петрушки. Положите дольки томатов или соломку из сладкого перца.