Wash and boil the potatoes. Cool and peel. Boil the eggs, cool and peel. Wash cucumbers and greens and dry. Prepare a culinary ring.
Картофель помойте и отварите. Остудите и очистите. Яйца отварите, остудите и очистите. Огурцы, зелень помойте и обсушите. Приготовьте кулинарное кольцо.
Grate the potatoes into the cooking ring as the first layer. Coat it with mayonnaise. Place pieces of trout, cucumber and coat with mayonnaise again.
В кулинарное кольцо первым слоем натрите на терке картофель. Промажьте его майонезом. Выложите кусочки форели, огурца и снова промажьте майонезом.
Grate the egg onto the top layer and brush with mayonnaise. Finely chop the parsley and place along the edge of the salad. Place a spoonful of red caviar in the middle of the circle and smooth it out. Let the salad soak.
На верхний слой натрите яйцо, смажьте майонезом. Нарежьте мелко петрушку и уложите по краю салата. В середину круга положите ложку красной икры, разровняйте. Дайте салату пропитаться.
Remove the ring and serve the salad. Garnish with sun-dried tomatoes. Add a few olives.
Снимите кольцо и подавайте салат. Украсьте вялеными помидорами. Положите несколько маслин.