Open canned fish without draining the water - it will come in handy. Finely chop the greens: parsley, dill and onion.
Откройте консервы с рыбой, не сливая воду – она пригодится. Мелко нарежьте зелень: петрушку, укроп и лук.
Boil the rice noodles. Boil it in slightly salted water for 7 minutes from the moment of boiling.
Отварите рисовую лапшу. Варите ее в чуть-чуть подсоленной воде течение 7 минут от момента закипания.
Clean the peppers. Cut them in half, removing grains and membranes. Cut into strips.
Очистите перцы. Разрежьте их пополам, удалив зерна и перегородки. Нарежьте соломкой.
Fry the pepper strips in a frying pan. Add boiled rice noodles to the pepper. Stir.
Соломку из перца обжарьте на сковороде. К перцу добавьте отваренную рисовую лапшу. Перемешайте.
Add tuna pieces to the pan and fry for 2 minutes. Add soy sauce, wine vinegar, sesame oil and finely chopped herbs to the dish. Pepper the salad to taste if you like it spicy.
Добавьте на сковороду кусочки тунца, обжаривайте 2 минуты. Добавьте к блюду соевый соус, винный уксус, кунжутное масло и мелко нарезанную зелень. Поперчите по вкусу салат, если любите острое.
Decorate the finished dish with olives. You can decorate the dish with garlic.
Готовое блюдо украсьте маслинами. Можете украсить блюдо чесноком.