Remove chaff and fat from chicken fillet and wash. Peel the kiwi. Wash and dry the lettuce leaves.
Филе курицы зачистите от плевы и жира, помойте. Киви очистите от кожицы. Листья салата помойте и обсушите.
Boil chicken fillet in salted water, cool. Chop the meat finely, kiwi and lettuce leaves as desired. Mix everything in a container.
Отварите куриное филе в подсоленной воде, остудите. Нарежьте мясо мелко, киви и листья салата - произвольно. Все смешайте в емкости.
Add spices to chopped meat, kiwi and salad. Salt to taste, pour olive oil. Sprinkle with sesame seeds.
К нарезанным мясу, киви и салату добавьте специи. Посолите по вкусу, полейте оливковым маслом. Посыпьте кунжутными семенами.
Place the salad on a plate with green lettuce leaves. Garnish with sliced kiwi. To liven up the color, add tomato slices.
Салат выложите на тарелку с зелеными листьями салата. Украсьте нарезкой из киви. Для оживления колористики добавьте дольки помидора.