Prepare all the necessary ingredients in advance.
Подготовьте заранее все необходимые ингредиенты.
First of all, put the water to boil, when the water boils, add the funchose and boil for 2 minutes. Drain the water and add vinegar and vegetable oil, also add salt and mix thoroughly. And leave the noodles to swell for 30 minutes.
Первым делом поставьте кипятиться воду, когда вода закипит, положите фунчозы и проварите 2 минуты. Слейте воду и добавьте уксус и растительное масло, также добавьте соль и тщательно перемешайте. И оставьте лапшу на 30 минут набухать.
Grate the carrots or cut them into thin strips, add salt, pepper and sprinkle with vinegar. Cut the onion into half rings and fry until golden. After that, pour the oil in which the onions were fried into the carrots, add ground garlic and add funchose. Also cut the cucumber into strips and mix with funchose.
Морковь натрите на терки или порежьте тонко соломкой, добавьте соль, перец и сбрызните уксусом. Лук нарежьте полукольцами и обжарьте до золотистого состояния. После этого, масло на котором жарился лук, залейте в морковку, добавьте молотый чеснок и добавьте фунчозу. Также нарежьте огурец соломкой и перемешайте с фунчозой.
To make such an unusual salad look even more unusual, you can add olives on top or sprinkle with sesame seeds.
Чтобы такой необычный салат выглядел еще необычней, можно добавить сверху маслины или присыпать кунжутом.