Prepare all the ingredients in advance, boil the potatoes and cut the food.
Подготовьте все ингредиенты заранее, отварите картофель и нарежьте продукты.
Boil the potatoes until tender, remove the skin. Cut into small cubes and grate the cheese on a coarse grater. Cut the red fish into cubes. Boil and peel the shrimp. Hard boil the eggs, remove the shells.
Картофель отварите до готовности, очистить от кожи. Нарежьте небольшими кубиками, а сыр натрите на крупной терке. Красную рыбу нарежьте кубиками. Креветки отварите и очистите . Яйца сварить вкрутую, очистите от скорлупы.
Separate the whites from the yolks. Cut the whites into cubes. Place lettuce leaves on a plate. Spread a layer of egg whites on top. Lubricate them with mayonnaise. Next, lay out the red fish and pour over mayonnaise. Next add the potatoes. Next, add shrimp, then cheese and mayonnaise again. At the end, place the caviar on top and spread over all surfaces.
Отделите белки от желтков. Белки нарежьте кубиками. На блюдо выложите листья салата. Сверху распределить слой яичных белков. Смажьте их майонезом. Далее выложите красную рыбу и полейте майонезом. Следом положите картофель. Далее положите креветки, потом сыр и опять майонез. В конце выложите наверх икры, и распределите по всех поверхности.
Royal salad with salmon is a very refined and tasty dish. It is suitable for any holiday; each of the guests will definitely ask you for the recipe.
Царский салат с семгой очень изысканное и вкусное блюдо. Он подойдет для любого праздника, каждый из гостей обязательно попросит у вас рецепт.