Boil and peel the potatoes. Boil and peel the egg. Rinse tomatoes and lettuce. Open cans of tuna. Drain the liquid from the jar.
Отварите и очистите от кожуры картофель. Отварите и очистите яйцо. Ополосните помидоры и салат. Откройте консервы с тунцом. Слейте из банки жидкость.
Start laying out the salad. Place lettuce leaves on a large, wide plate. Make the leaves smaller by dividing them into several parts. Place boiled potatoes on the salad.
Приступите к выкладыванию салата. На большую, широкую тарелку выложите листья салата. Листья сделайте менее крупными, поделив их не несколько частей. На салат выложите отварную картошку.
Cut the tomatoes and egg into small round slices. Place egg and tomato rounds on the salad. Mash the tuna pieces with a fork. Distribute it evenly over the salad. Top the salad with grainy mustard and lemon juice. Add salt to taste. Add some pepper if you like.
Помидоры и яйцо нарежьте его на некрупные по размеру круглые дольки. Выложите на салат круглые дольки яйца и помидоров. Кусочки тунца разомните вилкой. Распределите его равномерно по салату. Заправьте выложенный салат сверху зернистой горчицей и лимонным соком. Добавьте соли по вкусу. Добавьте немного перца, если хотите.
Garnish the finished salad with avocado slices. This savory, buttery fruit goes well with fish and also makes a salad even healthier.
Готовый салат украсьте дольками авокадо. Этот несладкий, маслянистый фрукт отлично сочетается с рыбой, а также сделает салат еще полезнее.