Rinse the tomatoes and avocado under running water and cut into thin slices. Open cans of salmon and olives using a can opener and remove these products into a clean container.
Промойте помидоры и авокадо под проточной водой и нарежьте тонкими дольками. Откройте с помощью консервного ножа банки с лососем и оливками, выньте эти продукты в чистую посуду.
Remove the salmon meat from the jar and separate it into small pieces with your hands along the grain. Then assemble the salad. Place salmon meat, tomato and avocado slices, and olives in a salad bowl. Sprinkle with lemon juice, add olive oil, salt to taste and stir.
Мясо лосося выложите из банки и разберите руками вдоль волокон на небольшие кусочки. Затем соберите салат. В салатницу выкладывайте мясо лосося, дольки помидор и авокадо, оливки. Сбрызните лимонным соком, полейте оливковым маслом, посолите по вкусу и перемешайте.
Serve salad with salmon, tomatoes and avocado for dinner as an independent dish or as a hearty appetizer for the holiday table.
Подавайте салат с лососем, томатами и авокадо к ужину как самостоятельное блюдо или же как сытную закуску к праздничному столу.