Peel the squids from a thin hard film, turn them inside out and remove the cartilage, rinse and cut into strips.
Кальмары очистите от тонкой жесткой пленки, выверните их наизнанку и удалите хрящи, промойте и нарежьте соломкой.
Cut the peeled onion into small cubes. Grate the peeled carrots on a fine grater. Fry the onions and carrots in vegetable oil until soft and slightly change color and a characteristic light aroma appears.
Нарежьте очищенный лук мелкими кубиками. Очищенную морковь натрите на мелкой терке. Обжарьте лук и морковь на растительном масле до мягкости и легкого изменения цвета и появления характерного легкого аромата.
Wash the mushrooms and cut them into thin slices. Place the mushrooms in the pan with the vegetables and fry until tender. Then add salt and pepper and stir gently.
Промойте грибы и нарежьте их тонкими пластинками. Выложите грибы в сковороду к овощам и обжаривайте до готовности. Затем добавьте соль и перец, осторожно перемешайте.
Fry the squid separately in a frying pan with green peas. It is important not to overcook the squid, so heat the oil, throw in the chopped squid and immediately throw in the peas. Stir and cook over medium heat for about 3-5 minutes.
Кальмары обжарьте отдельно на сковороде с зеленым горошком. Важно не передержать кальмары на огне, поэтому нагрейте масло, бросьте нарезанные и кальмары и сразу бросьте горошек. Перемешайте и готовьте на среднем огне около 3-5 минут.
Cook rice noodles according to instructions, about 5-7 minutes in salted boiling water. The finished noodles will become translucent, at this point remove them from the heat and drain in a colander. Then combine the prepared noodles, squid, peas and other vegetables. Add salt if necessary.
Отварите рисовую лапшу согласно инструкции, около 5-7 минут в подсоленной кипящей воде. Готовая лапша станет полупрозрачной, в этот момент снимите ее с огня и откиньте на дуршлаг. Затем соедините готовую лапшу, кальмары, горошек и остальные овощи. Посолите при необходимости.
Serve the salad on beautiful oriental-style dishes. Invite guests to add soy sauce, wine vinegar and herbs to taste.
Подавайте салат на красивой посуде в восточном стиле. Предложите гостям добавить по вкусу соевый соус, винный уксус и зелень.