Boil and peel the eggs. Wash and dry cucumbers, lettuce and dill. Measure out all other ingredients needed.
Отварите и почистите яйца. Помойте и высушите огурцы, листья салата и укроп. Отмерьте все остальные необходимые ингредиенты.
Prepare the sauce by mixing cream cheese, cream and ground ginger. Place lettuce leaves on a large, flat dish and pour the prepared sauce on top.
Приготовьте соус, для этого смешайте сливочный сыр, сливки и молотый имбирь. На большое, плоское блюдо положите листья салата, а сверху полейте их приготовленным соусом.
Using a vegetable peeler, cut the cucumbers into thin slices and place them on the lettuce leaves. Cut the salmon into pieces, and the boiled eggs lengthwise into quarters and distribute them throughout the plate. Top the dish with red caviar.
С помощью овощечистки нарежьте огурцы тонкими слайсами и выложите их на листья салата. Нарежьте семгу кусочками, а вареные яйца вдоль на четвертинки и распределите их по всей тарелке. Сверху украсьте блюдо красной икрой.
The “Merchant” salad is so beautiful that it will be enough if you put it on a beautiful, flat plate and garnish with dill sprigs.
Салат «Купеческий» на столько красив, что будет достаточно, если Вы выложите его на красивую, плоскую тарелку и украсите веточками укропа.