To make the preparation of the dish much faster, boil the eggs in advance, then prepare the remaining ingredients.
Чтобы приготовление блюда прошло намного быстрее отварите заранее яйца, далее приготовьте остальные ингредиенты.
Wash the lettuce leaves and randomly break them into pieces. Next, cut the tomatoes into slices. Boil the eggs (about 5-7 minutes), cool them and cut them in half. Cut the cheese into medium cubes.
Помойте листья салата и произвольно поломайте на кусочки. Далее нарежьте помидоры дольками. Сварите яйца (примерно 5-7 минут), остудите их и нарежьте наполовину. Брынзу нарежьте средними кубиками.
Take a deep bowl and mix eggs, lettuce, tomatoes, cheese and canned tuna. Season the salad with soy sauce and olive oil, mix thoroughly.
Возьмите глубокую миску и смешайте яйца, листья салата, помидоры, брынзу и консерву из тунца. Заправьте салат соевым соусом и оливковым маслом, тщательно перемешайте.
Tuna salad is light, nutritious and delicious. To serve the dish effectively, place the salad on a plate using a mold and garnish it with a sprig of fresh herbs.
Салат с тунцом получается легким, питательным и вкусным. Чтобы эффектно подать блюдо— выложите салат на тарелку при помощи формы и украсьте его веточкой свежей зелени.