Boil squid and mushrooms and eggs in advance. Next, cut all the ingredients.
Заранее отварите кальмары и грибы и яйца. Далее порежьте все ингредиенты.
Boil eggs and mushrooms in salted water. Place the squid in boiling water and cook for 2-3 minutes. Peel the eggs and separate the white from the yolk. Chop the mushrooms and squid, grate the white and yolk.
Сварите яйца и грибы в подсоленной воде. В кипящую воду поставьте кальмары и варите 2-3 минуты. Почистите яйца и отделите белок от желтка. Нарежьте грибы и кальмары, белок, желток натрите на терке.
Next, lay out the ingredients in layers in the following order: squid, mushrooms, protein. Grease each layer with mayonnaise. Sprinkle the dish with yolk.
Далее по слоям выкладывайте ингредиенты в такой последовательности: кальмары, грибы, белок. Каждый слой смажьте майонезом. Посыпьте блюдо желтком.
Place the salad on a plate using a mold and garnish with a sprig of fresh herbs. Then it will look neat, even, just like in a restaurant.
Выложите салат на тарелку при помощи формы и украсьте веточкой свежей зелени. Тогда он будет выглядеть аккуратно, ровно, прямо как в ресторане.