Rinse the rice well with running water. Wash the raisins and leave in hot water for 10 minutes.
Рис хорошо промойте проточной водой. Изюм помойте и оставьте в горячей воде на 10 минут.
Pour one glass of water over the rice and cook until half cooked. Pour milk into another pan and add orange zest, cinnamon, and star anise. Bring the milk to a boil. Then add rice to the pan with milk and cook over low heat for 15-20 minutes. Remove the star anise from the pan.
Залейте рис одним стаканом воды и варите до полуготовности. В другую кастрюлю налейте молоко и добавьте в него цедру апельсина, корицу, бадьян. Доведите молоко до кипения. Затем добавьте в кастрюлю с молоком рис и варите на небольшом огне 15-20 минут. Звездочки бадьяна извлеките из кастрюли.
Add coconut milk and raisins to the porridge. Cook over low heat for another 15 minutes. Add sugar and salt to taste.
Добавьте в кашу кокосовое молоко и изюм. Варите на медленном огне еще 15 минут. Добавьте сахар и соль по вкусу.
Serve the porridge hot, garnishing the dish with star anise fruits.
Подавайте кашу в горячем виде, украсив блюдо плодами бадьяна в виде звездочек.