Prepare all ingredients, spices and utensils.
Подготовьте все ингредиенты, специи и посуду.
Wash the rice with cold water until the water becomes clear; drain the water 8-10 times.
Помойте рис холодной водой, до тех пор, пока вода не станет прозрачной, сливать воду нужно 8-10 раз.
While the rice is cooking, prepare the filling. Cut the cucumber, avocado and fish into long pieces. When the rice is cooked, let it cool. Mix salt, sugar and vinegar and pour into rice.
Пока варится рис, приготовьте начинку. Огурец, авокадо и рыбу нарежьте на длинные брусочки. Когда рис свариться дайте ему остыть. Смешайте соль, сахар и уксус, и влейте в рис.
Place a sheet of nori (smooth side down) on the bamboo mat. Roll the rice into balls and place each one on a sheet (without reaching the edges). Place a strip of curd cheese, cucumber, avocado and fish. Then wrap it in sausage.
На бамбуковый коврик положите лист нори (гладкой стороной вниз). Скатайте из риса шарики и каждый выложите на лист (не доходя до краев). Поставьте полоской творожный сыр, огурец, авокадо и рыбку. Затем заверните в колбаску.
Sushi is best served with soy sauce and ginger.
Лучше всего суши подавать с соевым соусом и имбирем.