Prepare all the necessary ingredients and utensils.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду.
Rinse the rice. Place a pot of water on the fire until it boils. Then add salt and add rice. Simmer over low heat for 20 minutes until done.
Рис промойте. Поставьте кастрюлю с водой на огонь до кипения. Затем добавьте соль и всыпьте рис. Варите на медленном огне 20 минут до готовности.
Add butter to rice and stir. Take chicken legs and rub with adjika, pepper and salt. Leave to marinate for 2 hours. Pour vegetable oil into a frying pan and fry the chicken legs on both sides until crispy.
В рис добавьте сливочное масло и перемешайте. Возьмите куриные ножки и натрите аджикой, перцем и солью. Оставьте мариноваться на 2 часа. В сковороду налейте растительное масло и обжарьте куриные ножки с двух сторон до хрустящей корочки.
It is best to decorate the dish with herbs and fresh cucumbers.
Лучше всего блюдо украсить зеленью и свежими огурчиками.