Prepare all the necessary ingredients. You can wash, cut and salt the salmon in advance and let it sit for 10 minutes.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Вы можете заранее промыть, порезать и посолить лосося, дать настояться 10 минут.
First of all, rinse the fish and dry it with napkins. Salt the fish to your taste and let sit for 10 minutes.
Первым делом промойте рыбу, просушите булаными салфетками. Подсолите рыбу на ваш вкус и дайте настояться 10 минут.
For the creamy sauce, combine cream, mustard and lemon juice. Place salmon steaks or fillets in a roasting pan. Pour sauce on top.
Для сливочного соуса смешайте сливки, горчицу и сок лимона. Сложите стейки или филе лосося в емкость для запекания. Сверху залейте соусом.
When the salmon is ready, place on a plate. Rice is ideal as a side dish. Boil the rice and place it in a ring next to the fish. Garnish with herbs and red fish in creamy sauce is ready to surprise with its taste.
Когда лосось будет готов, выложите на тарелку. Для гарнира идеально подойдет рис. Отварите рис и выложите кольцом рядом с рыбой. Украсьте зеленью и красная рыба в сливочном соусе готова удивлять своим вкусом.