Prepare the necessary ingredients. Measure out the required amount of rice and rinse it several times.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Отмерьте нужное количество риса, промойте его несколько раз.
Boil the rice. Add 1 cup rice and 2 cups water, cook until thickened. Add salt, sugar and vanillin.
Отварите рис. Всыпьте 1 стакан риса и 2 стакана воды, варите до загустения. Добавьте соль, сахар и ванилин.
Steam the raisins by pouring boiling water over them and leaving for 15 minutes, covering with a lid. Chop the nuts with a rolling pin and prepare the prunes.
Пропарьте изюм, для этого залейте его кипятком и оставьте на 15 минут, прикрыв крышкой. Измельчите орехи скалкой и подготовьте чернослив.
Add butter, raisins, nuts and prunes to the rice. Mix everything.
Добавьте в рис сливочное масло, изюм, орехи и чернослив. Все перемешайте.
It is best to decorate the dish with honey and poppy seeds.
Украсить блюдо лучше всего медом и маком.