Rinse the rice. Peel the onions and peel the carrots. Grate the cheese on a coarse grater.
Промойте рис. Очистите лук от шелухи, очистите морковь. Натрите сыр на крупной терке.
Fill the rice with water and lightly add salt. Cook it until done. Cook over medium heat until it boils, then reduce the heat to low and cook for another 15 minutes.
Рис залейте водой и слегка присолите. Варите его до готовности. До закипания варите на среднем огне, после – сбавьте огонь до минимума и варите еще 15 минут.
Cut the onion into cubes. Grate the carrots on a coarse grater. Fry the vegetables in heated vegetable oil until golden brown.
Лук нарежьте на кубики. На крупной терке натрите морковь. Обжарьте овощи на разогретом растительном масле до золотистого цвета.
Take a baking dish, add rice and smooth it out carefully. Place fried carrots and onions on the rice.
Возьмите форму для запекания, выложите рис и аккуратно разровняйте. На рисе разместите обжаренные морковь и лук.
Cut the raba fillet into pieces, add salt and pepper to taste. Place pink salmon in the next layer, then brush the fish with sour cream. Cover the fish with grated cheese.
Нарежьте филе рабы на кусочки, посолите и поперчите по вкусу. Выложите горбушу следующим слоем, затем смажьте рыбу сметаной. Накройте рыбу тертым сыром.
Place the mold in an oven preheated to 200°C. Bake the dish for 20 minutes.
Поставите форму поместите в разогретую до 200 °C духовку. Запекайте блюдо в течение 20 минут.
Divide the finished dish into portions and serve with soy sauce and fresh vegetable salad.
Готовое блюдо разделите на порции и подавайте с соевым соусом и салатом из свежих овощей.