Thaw the crab sticks. Rinse the rice under running water.
Разморозьте крабовые палочки. Промойте под проточной водой рис.
Use a suitable pan for the rice, as it will triple in size when cooked. Cook the rice over medium heat until it boils, then reduce the heat to low and cook the cereal for another 20 minutes, without stirring or “disturbing” the rice. If there is any excess water left, drain it.
Возьмите подходящую кастрюлю для риса исходя из того, что при варке он увеличится втрое. Варите рис на среднем огне до закипания, после сбавьте огонь до минимума и варите крупу еще минут 20, не помешивая и «тревожа» рис. Если останется лишняя вода, слейте ее.
Boil hard-boiled eggs, peel off the shells. You can reduce the likelihood of eggs cracking during cooking by salting the water (increasing its density) or by using a much lesser-known but working method: remove the eggs from the refrigerator an hour before cooking to allow them to come to room temperature.
Отварите вкрутую яйца, очистите от скорлупы. Вы уменьшите вероятность того, что яйца треснут при варке, если подсолите воду (повысится ее плотность) или воспользуйтесь гораздо менее известным, но рабочим методом: за час до готовки вытащите яйца из холодильника, чтобы они нагрелись до комнатной температуры.
Cut the crab sticks and boiled eggs into small cubes. Try to keep the cubes of both the same size so that the finished salad looks neat.
Нарежьте крабовые палочки и отваренные яйца мелкими кубиками. Старайтесь чтобы кубики того и другого были одинакового размера, чтобы готовый салат смотрелся аккуратно.
Take a large bowl, pour rice, crab sticks, and eggs into it. Add mayonnaise to taste, salt and pepper the dish. Mix everything well. The salad is ready.
Возьмите объемную миску, пересыпьте в нее рис, крабовые палочки, яйца. Добавьте майонеза по вкусу, посолите и поперчите блюдо. Все хорошо перемешайте. Салат готов.
The finished dish can be served in portions, giving it a neat cylindrical shape.
Готовое блюдо можно подавать порционно, придав ему аккуратную цилиндрическую форму.