Prepare the berries. If they are fresh, drink them under running water and separate the pulp from the stone. If you are using canned berries, place them in a colander and let the juice drain.
Подготовьте ягоды. Если они свежие пропойте их под проточной водой и отделить мякоть от косточки. Если вы используете консервированные ягоды откиньте их на дуршлаг и дайте стечь соку.
Boil milk in a deep, not very large saucepan. When the milk boils, add oatmeal and sugar to it. Cook the porridge for about 3 minutes.
В глубокой не очень большой кастрюле вскипятите молоко. Когда молоко закипит добавьте к нему овсяные хлопья и сахар. Варите кашу около 3 минут.
Add cottage cheese to the pan with the cooking porridge and cook for another 10 minutes until the oatmeal is ready. Check readiness by taste, the flakes should be tender. Serve oatmeal in portions, with a piece of butter, garnishing it with your favorite berries.
В кастрюлю с варящейся кашей добавьте творог и варите еще 10 минут до готовности овсянки. Готовность проверяйте на вкус, хлопья должны быть нежными. Подавайте овсяную кашу порционно, с кусочком сливочного масла, украсив ее вашими любимыми ягодами.
Make an impression by garnishing your dish with chia seeds, flax seeds or finely chopped nuts.
Произведите впечатление украсив свое блюдо семенами чиа, льна или мелко порубленными орехами.