If you are using dried fruits, such as dried apricots or figs, cut them into small pieces in advance.
Если вы используете сухофрукты, например, курагу или инжир, заранее порежьте их на небольшие кусочки.
Make a dipping sauce. Add sugar to the yogurt and mix everything well; if desired, you can add vanilla sugar or cocoa to the dish. Take a deep container. It will be beautiful if the container is transparent. Place a layer of oatmeal on the bottom. Top with dried or candied fruits.
Сделайте соус для пропитки. В йогурт добавьте сахар и все хорошо перемешайте, при желании можно дополнить блюдо ванильным сахаром или какао. Возьмите глубокую емкость. Будет красиво если емкость будет прозрачной. На дно выложите слой овсянки. Сверху сухофрукты или цукаты.
Place a layer of cottage cheese on the dried fruits; if desired, sprinkle with a little sugar. Next comes another layer of oatmeal. Pour yogurt over everything and let it brew for a couple of hours, or better yet, leave it in the refrigerator overnight.
На сухофрукты выложите слой творога, при желании можно посыпать чуть-чуть сахаром. Дальше снова идет слой овсянки. Залейте все йогуртом и дайте настояться пару часов, а лучше оставить на ночь в холодильнике.
For an impressive presentation, assemble the dish not in one container, but in small portioned jars. Top with finely chopped dried fruits or chia seeds.
Для эффектной подачи собирайте блюдо не в одной емкости, а в порционных небольших баночках. Сверху украсть мелко нарезанными сухофруктами или семенами чиа.