Rinse the meat in water and pat dry with a paper towel. Rinse the champignons in water.
Мясо ополосните в воде и промокните бумажной салфеткой. Ополосните в воде шампиньоны.
Cut the meat into small cubes and place in a frying pan. Let it fry over low heat. Turn the meat periodically, making sure that it does not burn.
Нарежьте мясо на небольшие кубики, выложите на сковороду. Поставьте обжариваться на медленном огне. Периодически переворачивайте мясо, следите за тем, чтобы оно не пригорало.
Boil the champignons in a separate container. Cook the mushrooms for 10 minutes from the start of boiling. Once the mushrooms are ready, drain the water and let them cool slightly. Chop the chilled champignons into pieces and add to the frying meat. Add a generous spoonful of tomato paste, salt and pepper as desired.
В отдельной емкости отварите шампиньоны. Варите грибы 10 минут от момента начала кипения. Как только грибы будут готовы, слейте воду и дайте им немного остыть. Охлажденные шампиньоны порубите на кусочки и всыпьте к жарящемуся мясу. Добавьте щедрую ложку томатной пасты, соль, перец по желанию.
Add melted cheese to the prepared dish. Stir thoroughly to help the cheese melt. Champignons and meat should be stewed in a sauce of uniform consistency.
К готовящемуся блюду добавьте плавленый сыр. Тщательно размешайте, помогая сыру расплавиться. Шампиньоны и мясо должны тушиться в однородном по консистенции соусе.
Decorate the dish with herbs. Serve the meat with a side dish - boiled rice, fresh vegetable salad. Add some chili sauce to the dish if you like it spicy.
Украсьте блюдо зеленью. Подавайте мясо с гарниром – отваренный рис, салат из свежих овощей. Добавьте к блюду немного соуса чили, если любите острое.