Pour boiling water over the squid and remove the top film. Peel and wash the onion.
Кальмары залейте кипятком и снимите верхнюю пленку. Лук почистите и помойте.
Cut the onion into half rings and the squid into rings. In a preheated frying pan, fry the onion for 5 minutes. Sprinkle with flour and stir.
Нарежьте лук полукольцами, а кальмара - кольцами. В разогретой сковороде пожарьте 5 минут лук. Посыпьте мукой и перемешайте.
Add sour cream, stir and bring to a boil. Then add the squid and stir. Sprinkle with paprika, stir and turn off the heat.
Добавьте сметану, перемешайте и доведите до кипения. Затем отправьте кальмары и перемешайте. Посыпьте паприкой, перемешайте и выключите огонь.
Serve the squid in sour cream and paprika in a portioned dish. Garnish with lime wedges. Add a couple of tomato slices and parsley leaves.
Кальмаров в сметане с паприкой подайте в порционном блюде. Украсьте дольками лайма. Положите пару долек помидоров и листья петрушки.