Trim the meat from chaff and fat, wash and dry. Peel and wash the garlic. Prepare a baking sleeve.
Мясо зачистите от плевы и жира, помойте и обсушите. Чеснок очистите и помойте. Приготовьте рукав для запекания.
Make small cuts on the meat and stuff with garlic. Mix spices and coat meat. Let sit in marinade for 60 minutes.
Сделайте на мясе небольшие надрезы и нашпигуйте чесноком. Смешайте специи и обмажьте мясо. Дайте постоять 60 минут в маринаде.
Place the meat in the sleeve. Place in a preheated oven and cook for 2 hours at 180 degrees. Let it cool in the oven.
Выложите мясо в рукав. Отправьте в разогретую духовку и готовьте его 2 часа при температуре 180 градусов. Дайте ему остыть в духовке.
Serve the boiled pork by cutting it into portions. Garnish with a sprig of parsley. Add a spoonful of grainy mustard or other sauce.
Подайте буженину, нарезав ее на порционные кусочки. Украсьте веточкой петрушки. Положите ложку зернистой горчицы или другой соус.