Before marinating, rinse the fish and dill under running water.
Перед мариновкой промойте рыбу и укроп под проточной водой.
Separate the fish fillet from the skin. You can leave the pieces as they are or cut them a little smaller, as you like. Dry the pieces with a paper towel. In a separate container, combine salt, ground pepper, sugar and stir. Finely chop the dill.
Отделите филе рыбы от кожуры. Куски можете оставить как они есть или нарезать чуть меньше, как вам больше нравится. Просушите кусочки бумажным полотенцем. В отдельной емкости смешайте соль, молотый перец, сахар и перемешайте. Укроп мелко накрошите.
Pour some vodka into the bottom of the container, sprinkle with a mixture of sugar, salt and spices and dill. Place a layer of salmon, again sprinkle with spices, dill and sprinkle with vodka. And so on for each layer.
На дно контейнера налейте немного водки, посыпьте смесью сахара соли и специй и укропом. Выложите слой семги, опять просыпьте специями, укропом и сбрызните водкой. И так каждый слой.
Close the container and leave at room temperature for 6 hours. After this time, place the fish in the refrigerator for another 42 hours.
Закройте контейнер и оставьте при комнатной температуре на 6 часов. По истечении этого времени, отправьте рыбу в холодильник еще на 42 часа.
Serve the fish by cutting it into thin slices and placing it in a fan on a plate. When serving, garnish with herbs and lemon slices.
Подавайте рыбу нарезав ее тонкими слайсами и выложив ее веером на блюдо. При подаче украсьте зеленью и дольками лимона.