Rinse the breasts well and dry. Peel the garlic cloves.
Грудки хорошо промойте и обсушите. Очистите зубчики чеснока от шелухи.
Make slanting cuts on both sides of the fillet, not reaching the middle with the blade. Set the meat aside and start making the sauce.
Сделайте косые надрезы по обеим сторонам филе, не доходя лезвием до середины. Отложите мясо и приступите к приготовлению соуса.
Finely chop the garlic and add it to the sour cream. Add salt and pepper to taste to sour cream sauce, mix well.
Чеснок мелко измельчите и всыпьте его в сметану. Добавьте к сметанному соусу соль и перец по вкусу, хорошо перемешайте.
Brush the breasts evenly with the sour cream and garlic sauce. Wrap each individually in cling film and place in the refrigerator for a day.
Равномерно смажьте грудки сметанно-чесночным соусом. Каждую по отдельности оберните пищевой пленкой и положите в холодильник на сутки.
After a day, unwrap and remove the film. Line a baking sheet with parchment paper and place the breasts. Bake in the oven at 180°C for 40-45 minutes.
Спустя день разверните и уберите пленку. Противень застелите пергаментной бумагой и выложите грудки. Запекайте в духовке при температуре 180 °C 40-45 минут.
Serve the dish with any side dish. The dish can be served with any sauce. The dish will look especially bright if served with fresh sliced vegetables.
Подавайте блюдо с любым гарниром. Блюдо можно подавать с каким-либо соусом. Особенно ярко блюдо будет смотреться, если подать его со свежими овощами в нарезке.