Prepare all the necessary ingredients and utensils, wash the vegetables, beans and meat, heat the frying pan.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и посуду, помойте овощи, фасоль и мясо, разогрейте сковороду.
Cut the meat into cubes. Pour oil into a heated frying pan, add meat and cover with a lid. Fry for 30 minutes over low heat.
Мясо порежьте кубиками. В разогретую сковороду налейте масло, добавьте мясо и закройте крышкой. Жарьте 30 мин на медленном огне.
Salt a saucepan with water and green beans and cook until tender (30-40 minutes)
Кастрюлю с водой и стручковой фасолью посолите и варите до готовности (30-40 мин)
Peel and wash the onion, then cut into small cubes. Peel the carrots and cut them into slices. When the meat is browned, remove the lid and add salt, black pepper, onion and carrots. Mix everything and leave on the fire for another 7 minutes until the carrots and onions are ready.
Лук почистите от кожуры и помойте, затем нарежьте мелкими кубиками. Морковку почистите, и нарежьте полу дольками. Когда мясо поджариться, снимите крышку и добавьте соль, черный перец, лук и морковку. Все перемешайте и оставьте на огне еще 7 мин до готовности морковки с луком.
Remove the green beans from the water. Add meat to the finished beans. Mix everything.
Стручковую фасоль достаньте из воды. К готовой фасоли добавьте мясо. Все перемешайте.
It is better to decorate the dish with herbs to add more pleasant taste to the dish.
Лучше украсить блюдо зеленью, чтобы добавить блюду больше приятного вкуса.