Peel and wash potatoes, onions and carrots. Wash and dry the greens. Clean the fillet from unnecessary tissue, wash and dry.
Картофель, лук и морковь очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите. Филе зачистите от ненужных тканей, помойте и обсушите.
Cut the chicken fillet into small pieces, the onion into half rings, and the mushrooms into thin slices. Fry the onion in vegetable oil for 2-3 minutes, then add the mushrooms and simmer for 4-5 minutes.
Куриное филе порежьте на небольшие кусочки, лук – полукольцами, грибы – тонкими пластинками. За 2-3 минуты пожарьте на растительном масле лук, затем добавьте грибы и тушите их 4-5 минут.
Cut the potatoes into cubes, carrots into strips or small cubes. Grate the hard cheese on a coarse grater.
Нарежьте кубиками картофель, соломкой или небольшими кубиками - морковь. Твердый сыр натрите на крупной терке.
Make the sauce. To do this, pour 400 g of boiling water into a container, dissolve the cream in it, add salt, pepper, seasonings and stir.
Сделайте соус. Для этого налейте в емкость 400 г кипятка, растворите в нем сливки, посолите, поперчите, положите приправы и перемешайте.
Place potatoes, chicken, mushrooms and onions, and carrots in the pots in layers or mixed. Fill 2/3 of the pot with sauce. Sprinkle cheese on top, close the lids and place in the oven for about an hour or more. Simmer the roast at 180 degrees.
В горшочки слоями или в перемешанном виде выложите картофель, курицу, грибы с луком, морковь. Залейте соусом на 2/3 горшочка. Сверху засыпьте сыром, закройте крышечками и отправьте в духовку примерно на час или более. Тушите жаркое при температуре 180 градусов.
Serve the roast in pots. Top with a sprig of greenery. Serve sauce according to your taste.
Жаркое подавайте в горшочках. Сверху украсьте веточкой зелени. Подайте соус по вашему вкусу.