Trim the meat from fat, chaff and veins, wash and dry it. Wash and dry the onion. Clean the champignons from soil, wash and dry.
Мясо зачистите от жира, плевы и прожилок, помойте и обсушите его. Лук помойте и обсушите. Шампиньоны почистите от грунта, помойте и обсушите.
Chop the meat, mushrooms and onions. First fry the meat until golden brown and remove it from the pan. Instead, add mushrooms and fry them, then onions in the same way.
Нарежьте мясо, грибы и лук. Обжарьте сначала мясо до золотистой корочки и пересыпьте его из сковороды. Вместо него загрузите грибы и обжарьте их, затем таким же образом лук.
Add tomato paste to the onion, pour in a glass of water, stir. Return the meat and mushrooms here and simmer for 15 minutes. Then add sour cream, stir and simmer for another 10 minutes.
К луку добавьте томатную пасту, влейте стакан воды, размешайте. Возвратите сюда мясо и грибы и тушите 15 минут. Затем добавьте сметану, перемешайте и тушите еще 10 минут.
Serve pork as a separate dish or boil any side dish for it. Chop vegetables. Garnish with green onions, parsley, dill or basil.
Свинину подавайте как самостоятельное блюдо или отварите к нему любой гарнир. Сделайте нарезку овощей. Украсьте зеленым луком, петрушкой, укропом или базиликом.