Peel the potatoes and onions. Rinse the greens under running water.
Очистите картофель и лук от кожуры. Ополосните зелень в проточной воде.
In a separate container, beat the eggs with cream using a whisk. Continue whisking until the liquid is smooth. Cut the fish pieces in half, remove the backbone and remove the skin. Cut the fish into thin slices. Add a little salt. Start chopping vegetables. Cut the potatoes into thin slices. Cut a small part of the potatoes into cubes. Cut the onion into thin rings or half rings.
В отдельной емкости взбейте яйца со сливками при помощи венчика. Продолжайте взбивать, пока жидкость не станет однородной. Кусочки рыбы разрежьте пополам, уберите хребет и снимите кожу. Нарежьте рыбу тонкими ломтиками. Немного присолите. Приступите к нарезке овощей. Картофель нарежьте на тонкие кружочки. Небольшую часть картофеля нарежьте брусочками. Лук нарежьте тонкими кольцами или полукольцами.
In a baking dish, place alternate layers of potato slices, onion rings and fish so that both the first and final layers are potato.
В форму для запекания выкладывайте поочередно слои из ломтиков картофеля, луковых колец и рыбы так, чтобы и первый, и завершительный слой был из картофеля.
Pour the creamy egg sauce evenly over the dish. Place potato wedges on top. Melt the butter and generously brush the potatoes. Preheat the oven to 180°C and bake for an hour.
Равномерно залейте блюдо сливочно-яичным соусом. Поместите сверху брусочки из картофеля. Растопите сливочное масло и обильно смажьте картофель. Разогрейте духовку до 180 °C и запекайте в течение часа.
Garnish the dish with fresh herbs, olives and cherry tomatoes when serving.
Украсьте блюдо свежей зеленью, маслинами и помидорами черри, подавая к столу.