Prepare all the necessary ingredients in advance. You can marinate the fish, it should stand for 20 minutes.
Заранее подготовьте все необходимые ингредиенты. Можно замариновать рыбу, она должна постоять 20 минут.
Salt and pepper the salmon steaks and add mustard. Let marinate for 20 minutes. Marinate the steaks for 20 minutes. Pour oil into a hot frying pan and fry the steaks on both sides until golden brown.
Стейки лосося посолите и поперчите, добавьте горчицу. Дайте промариноваться 20 минут. Мариновать стекйи 20 мин. На раскаленную сковороду влейте масло и обжарьте стейки с двух сторон до румяной корочки.
Chop the onion and fry. Add cream, simmer for 5 minutes. After stewing, add salmon steaks to the sauce, then simmer for another 10 minutes. Then place the steaks on plates, sprinkle with dill and green onions.
Нарежьте лук и обжарьте. Добавьте сливки, потушите минут 5. После тушения добавьте стейки лосося в соус, затем тушите еще минут 10. После выложите стейки на тарелки, присыпьте укропом и зеленым луком.
You can cook rice with the finished salmon and arrange it beautifully in a ring. You can cut lemon or lime into slices and place on the sides.
К готовой семге можно сварить рис и красиво выложить кольцом. Можно нарезать лимон или лайм кружочками и выложить по бокам.