Prepare all ingredients. Wash the onion and peel it. Boil two eggs hard and peel.
Подготовьте все ингредиенты. Лук помойте, очистите от кожуры. Два яйца отварите вкрутую и очистите.
Prepare the dough for the pie: pour room temperature kefir into a deep container, add two raw eggs, vegetable oil, a pinch of salt and mix everything well. Sift the flour with baking powder and pour into a container with kefir. Mix everything with a whisk until you get a homogeneous dough without lumps.
Приготовьте тесто для пирога: в глубокую емкость налейте кефир комнатной температуры, добавьте два сырых яйца, растительное масло, щепотку соли и все хорошо перемешайте. Просейте муку с разрыхлителем и всыпьте в емкость с кефиром. Перемешайте все венчиком так, чтобы получилось однородное тесто без комочков.
Prepare the pie filling. To do this, cut the boiled eggs into small cubes and finely chop the onion. Drain all the oil from the canned tuna and add to the eggs and onions. Mix the filling well and add salt and pepper to taste.
Подготовьте начинку для пирога. Для этого отварные яйца нарежьте на небольшие кубики, лук мелко нарежьте. Слейте все масло с консервированного тунца, добавьте к яйцам и луку. Хорошо перемешайте начинку и добавьте соль и перец по вкусу.
Grease a baking dish with oil and pour in half the dough. Spread all the tuna filling evenly onto the dough. Pour the remaining dough over the filling and sprinkle with sesame seeds. Bake the pie in an oven preheated to 180℃ for 40-50 minutes.
Форму для запекания смажьте маслом, влейте половину теста. На тесто равномерно выложите всю начинку из тунца. Вылейте оставшееся тесто на начинку, посыпьте кунжутом. Запекайте пирог в предварительно разогретой до 180℃ духовке в течение 40-50 минут.
Serve the tuna pie in portions, adding a sprig of herbs, a few slices of fresh tomato and cucumber.
Подавайте пирог с тунцом порционными кусочками, дополнив блюдо веточкой зелени, несколькими ломтиками свежего томата и огурца.