Trim the meat from excess fat and tissue, wash and dry. Peel and wash the onions and carrots.
Мясо зачистите от лишнего жира, и тканей, помойте и обсушите. Лук и морковь очистите и помойте.
Cut the meat into small pieces. Send it to fry in a heated cauldron with vegetable oil.
Нарежьте мясо на небольшие куски. Отправьте его жариться в разогретый казан с растительным маслом.
Fry finely chopped onion and grated carrots in a frying pan. Stir, salt and pepper. Then add tomato paste, stir and add flour. Stir until smooth.
На сковороде обжарьте мелко нарезанный лук и тертую морковь. Помешайте, посолите и поперчите. Затем добавьте томатную пасту, помешайте и всыпьте муку. Размешайте до однородной массы.
Pour water or broth (meat or vegetable) into the meat, add peppercorns, bay leaves and cook for about 30 minutes, depending on the meat. Then add the sauteed vegetables, stir and cook everything together for another 15-20 minutes.
В мясо налейте воду или бульон (мясной либо овощной), положите перец горошком, лавровые листья и варите примерно 30 минут, в зависимости от мяса. Затем всыпьте пасерованные овощи, помешайте и варите все вместе еще 15-20 минут.
Place the meat and gravy on any side dish. Garnish with sliced cucumbers and tomatoes. Serve the greens.
Выложите мясо с подливой на любой гарнир. Украсьте нарезкой огурцов и помидор. Подайте зелень.