Trim the meat from unnecessary tissues and veins, wash it and dry it. Peel the onion and rinse. Prepare mayonnaise and your favorite seasonings.
Мясо зачистите от ненужных тканей и прожилок, помойте его и обсушите. Лук очистите, промойте. Подготовьте майонез и Ваши любимые приправы.
Cut the meat into small cubes (about the size of a child's fist or a large chicken egg), remove various veins and films.
Мясо нарежьте небольшими кубиками (примерно с размером с детский кулачок или крупное куриное яйцо), различные жилы и пленочки удаляем.
Cut the onion into rings approximately 0.5 mm - 1 cm. Place the chopped pieces of meat in a container convenient for marinating. Sprinkle salt, a mixture of peppers, chopped onions on the meat in layers and add mayonnaise. Carefully remember the meat along with mayonnaise and onions. Mash the meat and onion well like dough. Remove the meat to marinate in a cool place for 120 minutes.
Лук нарежьте кольцами примерно 0,5 мм – 1 см. В удобную для маринования емкость, выложите нарезанные куски мяса. Слоями посыпьте на мясо соль, смесь перцев, нарезанные лук и добавьте майонез. Тщательно помните мясо вместе с майонезом и луком. Разомните хорошо мясо и лук, как тесто. Уберите мясо мариноваться в прохладное место на 120 минут.
Place the marinated pieces of meat on a preheated grill and fry over hot coals for 10 minutes on each side.
Выкладываем промаринованные кусочки мяса на разогретую решетку и жарим на раскаленных углях с каждой стороны по 10 минут.
Once cooked, place the meat on prepared plates. Serve juicy kebab from the fire with vegetables and fresh herbs; you can complement the dish with your favorite sauce.
После приготовления выложите мясо на подготовленные тарелки. Подавайте к столу сочный шашлык с огня с овощами и свежей зеленью, можно дополнить блюдо Вашим любимым соусом.