If you have raw meat, rinse it under running water and boil it in lightly salted water. Wash and boil the eggs.
Если у вас сырое мясо промойте его под проточной воде и отварите в слегка подсоленной воде. Яйца помойте и отварите.
Prepare the pancake dough. Beat eggs in a container. Add milk, water, flour and salt to the egg mixture. Mix the dough well with a whisk or blender so that there are no lumps left. Let the dough rest for about 30 minutes.
Приготовьте тесто для блинов. В емкости взбейте яйца. В яичную смесь введите молоко, воду, муку и соль. Хорошо перемешайте тесто венчиком или блендером, так чтобы не осталось комочков. Дайте тесту постоять около 30 минут.
While the dough is resting, prepare the filling. Grind the boiled meat in a blender. Finely chop the onion and fry in vegetable oil. Peel the boiled eggs and grate on a coarse grater. Mix meat, fried onions, eggs, broth, salt and spices to taste in a separate container. The filling is ready.
Пока тесто настаивается подготовьте начинку. Отварное мясо измельчите в блендере. Лук мелко нарежьте и обжарьте на растительном масле. Отварные яйца почистите и натрите на крупной терке. Смешайте в отдельной емкости мясо, жаренный лук, яйца, бульон, соль и специи по вкусу. Начинка готова.
Fry the pancakes in a heated frying pan on both sides, periodically greasing the pan with oil. Place the filling in the middle of each pancake, fold over the edges and roll into a tube.
Пожарьте блинчики на разогретой сковороде с двух сторон, периодически смазывая сковороду маслом. В середину каждого блина выложите начинку, заверните края и скрутите в трубочку.
Melt the butter in a preheated frying pan. Fry the pancake tubes in a frying pan on both sides until golden brown.
На разогретой сковороде растопите сливочное масло. Обжаривайте трубочки из блинчиков на сковороде с двух сторон до золотистой корочки.
Serve pancakes in portions of two or three pieces, garnishing them with herbs. Or cut each pancake on a diagonal, place them on a plate with the cut side up and serve as an appetizer, garnished with herbs.
Подавайте блины порционно по две или три штуки украсив их зеленью. Или накос разрежьте каждый блин, выставите их на тарелку срезом в верх и подавайте как закуску украсив зеленью.